Asayiş »

Adıyaman Merkez'de Okul Önünde Çıkan Kavgada 1 Kişi Yaralandı

Adıyaman Merkez'de bir ortaokul önünde gerçekleşen kavgada bir kişi yaralandı. Kavga, iki kişi arasında başlayan tartışmanın büyümesiyle meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman'ın Siteler Mahallesi'nde bulunan Emniyet Ortaokulu önünde, iki şahıs arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma başladı. Bu tartışma hızla kavgaya dönüşürken, olay yerine gelen polis ekipleri müdahalede bulundu. Kavga sırasında M.Ç. isimli şahıs darp edilerek yaralandı. Yaralı şahsa, olay yerine ulaşan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı ve hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili olarak polis tarafından soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma kapsamında, kavgaya neden olan olayın detayları araştırılmaktadır.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.