Yaşam »

Bolu Merkez'de 19 Mayıs Kutlamalarında JAK Timlerinin Gösterisi Büyük İlgi Gördü

Bolu Merkez'de düzenlenen 19 Mayıs etkinliklerinde JAK timlerinin gösterisi izleyiciler tarafından ilgiyle karşılandı. Yaklaşık 10 metre yükseklikten yapılan inişte Türk bayrağı ve Atatürk posteri taşındı. Bu özel gösteri, katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı.

Bolu’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen salon programında, Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı ve Bolu İl Jandarma Komutanlığına bağlı JAK timleri dikkat çekti. Etkinlikte, Türk bayrağı ve Atatürk posteriyle yapılan gösteri, yaklaşık 10 metre yüksekten halatlarla iniş yapılarak gerçekleştirildi. Jandarma Komando Arama Kurtarma Timleri’nin bu etkileyici performansı, katılımcılar tarafından büyük bir coşkuyla alkışlandı. Salonda oluşan atmosfer, izleyicilerin duygusal anlar yaşamasına neden oldu. Bu tür etkinliklerin, gençlere ve topluma Atatürk’ün değerlerini hatırlatma amacı taşıdığı vurgulandı. Ayrıca, JAK timlerinin performansı, güvenlik güçlerinin fedakarlıklarını ve cesaretlerini bir kez daha gözler önüne serdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.