Asayiş »

Balıkesir Susurluk'ta Çıkan Yangın İtfaiye Ekiplerince Söndürüldü

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın, bitişikteki metruk binaya da sıçradı.

Edinilen bilgilere göre, yangın Susurluk ilçesi Han Mahallesi'nde bulunan tek katlı bir müstakil evde meydana geldi. Yangının çıkış sebebi henüz bilinmezken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlerin kısa sürede büyümesi üzerine hızlı bir şekilde müdahale etti. Yangın, Kaykılar Sokak 21 numaradaki metruk binaya da sıçrayarak tehlikeli bir boyut kazandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı 3 itfaiye aracı ve Susurluk Belediyesine ait bir su ikmal aracı ile toplam 4 araç ve 10 personel olay yerine yönlendirildi.

Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, yoğun bir çaba ile alevlerin çevredeki diğer binalara sıçramasını önleyerek yangını kontrol altına almayı başardı. Olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, her iki evde de ciddi maddi hasar meydana geldi. Yangının kesin çıkış sebepli ilgili olarak tahkikat başlatıldığı bildirildi. Yangın sonrası mahalledeki vatandaşlar, ekiplerin hızlı müdahalesiyle rahat bir nefes aldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.