Güncel »

Kuşadası'nda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Kuşadası’nda büyük bir coşku ve gururla kutlandı. Çelenk töreni ve kutlama programında, Kuşadası Ticaret Odası'nın yönetim kurulu ve meclis üyeleri yer aldı.

Düzenlenen etkinlik, Atatürk Heykeli Tören Alanı’nda gerçekleştirildi. Burada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği bu özel günün coşkusu hep birlikte yaşandı. Gençler tarafından hazırlanan gösteriler, bayramın ruhunu daha da güçlendirdi. Kutlama programında yer alan yoğun katılım, Kuşadası’ndaki bayram coşkusunu artırdı.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, 19 Mayıs’ın sadece bir bayram değil, aynı zamanda bağımsızlık ve milli mücadelenin simgesi olduğunu vurguladı. Akdoğan, "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz." diyerek, tüm gençliğin bu anlamlı günü kutlamasının önemine değindi.

Etkinlikte yer alan herkes, bayramın getirdiği mutluluğu paylaştı. Kuşadası’nda gençlerin ve tüm katılımcıların gösterdiği heyecan, bu özel günü daha da anlamlı kıldı. Bu yıl da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Kuşadası’nda unutulmaz bir şekilde kutlanmış oldu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.