Asayiş »

Adıyaman'da Meydana Gelen Deprem Anı Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Malatya'da meydana gelen depremin anları Adıyaman'daki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Deprem sırasında vatandaşlar panik yaşadı ve binalardan dışarı çıktı.

Adıyaman'da, Malatya merkezli depremin etkisiyle birlikte, vatandaşlar kısa süreli bir panik yaşadı. Depremin hissedilmesiyle beraber, birçok kişi evlerinden ve iş yerlerinden dışarı çıkmak zorunda kaldı. Yüksek katlı binalarda oturanlar özellikle korku dolu anlar geçirdi. O sırada yaşanan panik anları, bazı iş yerlerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Bu görüntüler, depremin nasıl bir etki yarattığını gözler önüne serdi.

Edinilen bilgilere göre, depremin ardından Adıyaman'da herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığı bildirildi. Ancak, depremin yarattığı korku ve panik, birçok vatandaşın aklında uzun süre kalacak gibi görünüyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.