Güncel »

Kilis Merkez'de Gerçekleştirilen Çalıştayda Gelecek Vizyonu Konuşuldu

Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen çalıştayda, şehrin geleceğine dair hedefler ve iş birliği konuları ele alındı.

Kilis Valiliği himayesinde düzenlenen bu çalıştayda, Kilis'in geleceği hakkında stratejik hedefler ve ortak akıl kavramı üzerinde duruldu. Kilis Vali Yardımcısı Murat Demirbilek, burada yaptığı konuşmada, "Şehrimizin gelişiminde ortak aklın önemi büyüktür. Akademisyenlerimizin bilgi birikimi, iş dünyasının tecrübesi, yöneticilerimizin çabaları, gençlerimizin enerjisi ve kurumlarımızın iş birliği ile Kilis, daha güçlü bir geleceğe adım atabilir." şeklinde ifadeler kullandı.

Çalıştaya, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Zekeriya Akman, Kilis Belediye Başkan Yardımcısı Atila Yıldırım ve çeşitli protokol üyeleri katılım gösterdi. Katılımcılar, Kilis’in gelişimi için iş birliği ve ortak akıl ile yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişinde bulundular.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.