İstanbul Beşiktaş'ta İki Araç Kafa Kafaya Çarpıştı, 1 Ölü 8 Yaralı
İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralanırken, üniversite öğrencisi Betül Koruğ hayatını kaybetti. Olayın detayları ve kaza anına ait görüntüler inceleniyor.
İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bu sabah saat 04.30 sıralarında Yıldız Mahallesi Çırağan Caddesi üzerinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, karşı şeritlerden gelen 34 GPP 245 plakalı otomobil ile 34 CAH 206 plakalı araçlar çarpıştı. Olayın ardından çevreye duyurulan ihbar üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri hızla sevk edildi. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta bulunan 9 kişi yaralandı. Olay yerine ulaşan itfaiye ve sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Kaza sonucunda yaralılardan 4'ünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Kaza sonucunda üniversite öğrencisi Betül Koruğ, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralılar ise ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılar arasında Muhammed Ö. ve Nilsu P. Seyrantepe Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Ferhat B. ile Betül Koruğ Taksim İlk Yardım Hastanesi’ne, Yiğit D. ise Samatya Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Diğer yaralılar Arif Kıvanç G., Mert D., Tuğba Ö. ve Türkalp E. ise Okmeydanı Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatılmıştır.
Ayrıca, kazanın olduğu anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, 34 GPP 245 plakalı otomobilin caddede hızlı bir şekilde ilerlediği ve karşı yönden gelen 34 CAH 206 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştığı anlar kaydedilmiştir.