Asayiş »

Kütahya Merkez'de Direksiyon Başında Rahatsızlanan Sürücü Kaza Yaptı

Kütahya'da direksiyon başında rahatsızlanan sürücünün kontrolü kaybetmesi sonucu kaza meydana geldi. Olayda yaralanan sürücü, hastaneye kaldırıldı ve tedavisi devam ediyor.

Kaza, Kütahya'nın Balıklı Mahallesi Devlet Hatun Caddesi üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 43 AT 0** plakalı hafif ticari aracın sürücüsü, direksiyon başında aniden rahatsızlandı. Kontrolden çıkan araç, 43 ACS 0** plakalı otomobile çarparak durabildi. Olayı gören vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi ve sürücünün araç içerisinde rahatsızlandığını aktardılar. İhbarın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri hızla sevk edildi.

Sağlık ekipleri, kaza sırasında beyin kanaması geçirdiği belirtilen sürücüye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı sürücü, ambulansla Kütahya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Kaza nedeniyle Devlet Hatun Caddesi’nde trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Olay yerine toplanan çevredeki vatandaşlar, sürücünün sağlık durumunu merakla takip etti. Bu sırada polis ekipleri de olayla ilgili inceleme başlatarak, gerekli araştırmaları yapmaya başladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.