Asayiş »

Denizli Çivril'de 10 Yıl Sonra İtiraf Edilen Cinayetle İlgili Kazı Çalışmaları Devam Ediyor

Denizli Çivril'de 2016 yılında kaybolan Ayşen Aycan'ın cinayetini itiraf eden Turgay B., tutuklandı. Ayşen’in gömüldüğü yerin tespiti için arama çalışmaları sürüyor.

Denizli’nin Çivril ilçesinde 2016 yılında boşandığı eşiyle annesinin evinden ayrılan Ayşen Aycan, bir daha haber alınamayan bir kişi olarak kayıtlara geçti. 10 yıldır faili meçhul olarak kalan dosya, Çivril Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Furkan Sünbül'ün koordinesinde yeniden incelenmeye alındı. Bu kapsamda Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 19 Mayıs günü 8 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Yapılan operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki sorgulamalarında eski eşi Turgay B., cinayeti itiraf etti. Turgay B., 10 yıl aradan sonra Ayşen Aycan'ı öldürdüğünü ve gömüldüğü yeri de tarif etti.

Tutuklama işlemi sonrası cinayet zanlısı Turgay B., adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından mahkemeye çıkarılan Turgay B., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayşen Aycan’ın gömüldüğü yer olarak belirtilen alanda kazı çalışmaları, saat 20.00’a kadar sürdürüldü. Kazı çalışmalarının sabah saatlerinde tekrar devam etmesiyle birlikte, şu ana kadar Ayşen Aycan’a ait herhangi bir bulguya ulaşılamadığı bilgisi geldi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.