Asayiş »

İstanbul'da Canan Kaftancıoğlu Hakkında Zorla Getirme Kararı Alındı

Eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret iddialarıyla açılan davada zorla getirme kararı verildi. Duruşmaya katılmayan Kaftancıoğlu'nun avukatları hazır bulundu. Mahkeme, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davanın ilk duruşmasında hazır bulunmadı. İstanbul 53. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, tarafların avukatları salonda yer aldı. Duruşmanın başında, hakim duruşmaya katılmayan Kaftancıoğlu hakkında zorla getirme kararı çıkarılmasına hükmetti. Bu karar, sanığın duruşmalara katılımını sağlamak amacıyla alındı. Dava kapsamında mahkeme, eksikliklerin giderilmesi gerektiği gerekçesiyle duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.