Eskişehir Tepebaşı'nda Meydana Gelen Trafik Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Eskişehir Tepebaşı’nda gerçekleşen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi ise yaralandı. Kazaya karışan sürücü, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay, dün Eskişehir’in Tepebaşı ilçesi Tunalı Mahallesi Şimşek Sokak’ta meydana geldi. Hatice A. yönetimindeki 26 UF 30** plakalı araç, henüz belirlenemeyen bir nedenle yaya Hadine M. (57) ve Vildan K.’ye (34) çarptı. Çarpma sonucu Hadine M. kaputun üzerine düştü. Aynı araç, 3 dış kapı numaralı apartmanın önünde ise Şerafettin Tüten’e (71) çarptı. Yaşlı adam, aracın kaputu ile apartman duvarı arasında sıkıştı ve ağır yaralı olarak kaldırıldığı Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kazaya karışan sürücü Hatice A.’nın 'Taksirle Ölüme ve Yaralanmaya Neden Olma' suçundan tutuklandığı ve kapalı ceza infaz kurumuna yerleştirildiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.