Asayiş »

Kocaeli Derince'de Yapılan Operasyonda 54 Bin 940 Doldurulmuş Makaron Ele Geçirildi

Kocaeli Derince ilçesinde düzenlenen operasyonda, kaçak tütün ürünlerine yönelik çok sayıda malzeme ele geçirildi. Operasyonda toplamda 54 bin 940 doldurulmuş makaron bulundu. 6 şüpheli hakkında adli ve idari işlemler başlatıldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçak tütün ürünlerini önlemek amacıyla Derince ilçesinde kapsamlı bir operasyon gerçekleştirdi. Yapılan aramalar sonucunda 5 iş yeri ve 2 evde 54 bin 940 doldurulmuş makaron, 154 bin 400 boş makaron, 2 sigara sarma makinesi, 2 hava kompresörü, 7 güç motoru, 45 kilogram açık tütün, 570 paket 100 gramlık kapalı tütün, 5 paket 500 gramlık kapalı tütün, 3 paket 1000 gramlık kapalı tütün ve 600 adet kesilmiş tütün bandrolü ele geçirildi.

Operasyonda yakalanan 6 şüpheli hakkında gerekli adli ve idari işlemler başlatıldığı bildirildi. Emniyet yetkilileri, kaçak tütünle mücadele çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.