Asayiş »

Menteşe'de Kayıp 82 Yaşındaki Mehmet Çiftçi Sağ Olarak Bulundu

Muğla'nın Menteşe ilçesinde kaybolan 82 yaşındaki Mehmet Çiftçi, sağ olarak bulundu. Çiftçi, mantar toplamak için gittiği dağda düşerek yaralanmıştı.

Edinilen bilgilere göre, 82 yaşındaki Mehmet Çiftçi, Salı sabahı evinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Yakınları, ilk etapta kendi imkanlarıyla çevrede arama yapmaya çalıştı ancak başarılı olamayınca 112 Acil Yardım hattını arayarak yardım istedi. Bunun üzerine, yaşlı adamı bulmak için bölgede kapsamlı bir arama çalışması başlatıldı. Çiftçi, Kozağaç Mahallesi yakınlarında bulundu. Yapılan araştırmalar sonucunda, Çiftçi'nin mantar toplamak amacıyla gittiği dağda düştüğü ve yaralandığı öğrenildi. Olay yerinde baygın vaziyette bulunan Mehmet Çiftçi'nin omzunun kırıldığı tespit edildi. Sağlık ekipleri, yaşlı adama olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirerek hastaneye kaldırdı. Çiftçi'nin sağlık durumu hakkında detaylı bilgi verilmedi fakat durumunun ciddiyeti endişe yarattı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.