Sağlık »

Muğla'da İkiz Bebeklerden Birinin Yurt Dışına Kaçırıldığına Dair Soruşturma Başlatıldı

Sağlık Bakanlığı, Muğla'da bir annenin doğum yaptığı ikiz bebeklerden birinin yurt dışına kaçırıldığı iddiaları üzerine soruşturma başlattığını duyurdu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı'nın resmi açıklamasında, İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez’in gündeme getirdiği bu konuyla ilgili olarak, Muğla'da bir annenin dünyaya getirdiği ikiz bebeklerden birinin yurt dışına kaçırıldığı iddialarına yanıt verildiği belirtildi. Bakanlık, "İlgili iddialar üzerine gerekli soruşturma başlatılmıştır. Müfettişler, konunun tüm detaylarını incelemek üzere görevlendirilmiştir ve süreç dikkatle takip edilecektir" ifadesine yer verdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.