Asayiş »

İstanbul Bakırköy'de Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltı Sayısı 23'e Ulaştı

İstanbul Bakırköy'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltı sayısı 23'e yükseldi. Operasyonda ünlü isimlerin de yer aldığı 3 yeni şüpheli yakalandı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımına yönelik soruşturma devam ediyor. İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Beşiktaş, Sarıyer, Beyoğlu, Kağıthane ve Üsküdar ile Muğla’da belirlenen 25 adrese yönelik operasyon gerçekleştirdi. İlk etapta 14 şüpheli gözaltına alınırken, daha sonra bu sayı 20’ye ulaştı.

Gözaltı Sayısı 23’e Yükseldi

Bugün gerçekleşen yeni gözaltılarla birlikte toplam şüpheli sayısı 23’e çıkmış oldu. Gözaltına alınan isimler arasında Yeşilçam'dan tanınan oyuncu Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal, şef Eren Kesimer ve oyuncu Semiha Bezek de yer alıyor. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın konuyla ilgili yürüttüğü soruşturma sürüyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.