Siyaset »

Helsingborg'da Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'na Katıldı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsveç’in Helsingborg şehrinde düzenlenen NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılmak amacıyla yola çıktı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı için İsveç’e ulaştı. Toplantı öncesinde NATO Dışişleri Bakanları'nın aile fotoğrafı çekimi için bir araya geldi. Bu önemli etkinlikte, Bakan Fidan’ın ayrıca toplantı marjında çeşitli ikili görüşmelerde bulunması bekleniyor. Bu görüşmeler, uluslararası ilişkiler açısından önemli bir fırsat oluşturuyor.

Bakan Fidan’ın katıldığı toplantıda, NATO’nun güncel meseleleri ve işbirliği fırsatları üzerine görüşmeler yapılması planlanıyor. Toplantının ardından elde edilen bilgiler, uluslararası güvenlik işbirliklerine dair önemli veriler sağlayacaktır.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.