Spor »

Erzurum'da Tekvando Sporunda Elde Edilen Başarılar İki Katına Çıktı

Erzurum'da, 2025-2026 okul sporları sezonu boyunca ve Türkiye şampiyonalarında madalya kazanan sporcular, Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur ile başarılarını paylaştı. Çakmur, madalya sayısının geçen yıla göre iki kat artmasının kendilerine motivasyon sağladığını ifade etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Erzurum'da, 2025-2026 okul sporları sezonu ve Türkiye şampiyonalarında dereceler elde eden sporcular, Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur'u ziyaret ederek başarılarını aktardı. Ziyaret sırasında Tekvando İl Temsilcisi Yavuz Zeren de hazır bulundu ve toplantı oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşti.

İl Temsilcisi Zeren, okul sporları ve Türkiye şampiyonalarındaki başarıları hakkında şu bilgileri verdi: "Geçtiğimiz yıla göre bu yıl elde ettiğimiz madalya sayısını iki kat artırdık. Bu başarıda İl Müdürümüz Levent Çakmur ve Spor Hizmetleri Müdürü'nün katkıları çok büyük; onların sağladığı tesisler sayesinde bu başarılar elde edildi. Hem tecrübeli hem de genç antrenörlerimizin etkisi de oldukça büyük. Birlik ve bütünlük içinde çalışarak bu başarıları yakaladık." dedi.

Sporda Üst Sıralardayız

Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, sporcularla birebir ilgilenerek, "Sizlerin elde ettiği başarılar bizim daha fazla çalışmamızı ve daha fazla tesis kazandırmamızı sağlıyor. Sporda üst sıralardayız. Türkiye şampiyonalarında Erzurum’un isminin geçmesi bizim için bir gurur kaynağı." şeklinde konuştu.

Çakmur, konuşmasına devam ederek, "Sizler başarı elde ettikçe bizler de boş durmuyoruz. Farklı spor branşlarının yanı sıra uzak doğu sporlarını modern antrenman ve müsabaka salonlarına taşıdık. Tesisleşmede sağladığımız başarı, sporu gençliğin ayağına götürme gayemizi gerçekleştirmiştir. Artık hedefimiz olimpiyatlar; yaz ve kış olimpiyatları için sporcu yetiştirme çalışmalarına başladık. Tekvando alanında başarının artmasında emeği geçen antrenörlerimizi kutluyorum ve çocuklarını spor salonlarına getiren ailelere de teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.