Asayiş »

Karabük Safranbolu'da Kırmızı Işık İhlali Nedeniyle İki Araç Çarpıştı

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yaşanan kaza, kırmızı ışık ihlali nedeniyle iki hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana geldi. Olay, bölgedeki bir aracın kamerasına yansıdı.

Kaza, Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Sanayi Kavşağı’nda gerçekleşti. İddialara göre, kırmızı ışık ihlali yapan hafif ticari araç, kavşaktan geçmekte olan başka bir hafif ticari araca çarptı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta da maddi hasar oluştu. Olayı gören çevredeki vatandaşlar ve diğer sürücüler, kazazedelere yardım etmek için araçlarından inerek olay yerine koştu. Bu sırada, kaza anı, kırmızı ışıkta bekleyen bir otomobilin iç kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, kırmızı ışığa rağmen kavşağa giren hafif ticari aracın diğer araca çarptığı anlar ve kazanın ardından çevredeki insanların yardıma koşması yer aldı. Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlattı ve olayın nedenleri üzerine çalışmalarını sürdürüyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.