Bilecik Gölpazarı'nda Sebahat Teyze ile Kaymakam Kılıç Buluştu
Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde Kaymakam Feyza Nur Kılıç, Sebahat Oğuz ile bir araya gelerek hayır duasını aldı. Samimi sohbet ve çay eşliğinde gerçekleşen buluşmada, Sebahat teyzenin sıcak karşılaması ve duaları Kaymakam Kılıç’ı duygulandırdı.
Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde bulunan Aktaş Köyü Beşevler Mahallesi'nde, Kaymakam Feyza Nur Kılıç, Sebahat Oğuz'un evinde bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu samimi buluşma sırasında, Kaymakam Kılıç, Sebahat teyzenin hal ve hatırını sorarak, büyüklerin tecrübelerinin kendileri için değerli olduğunu vurguladı. Çay eşliğinde gerçekleşen sohbet, sıcak anların yaşanmasına vesile oldu. Sebahat Oğuz’un hayır duaları ise Kaymakam Kılıç üzerinde duygusal bir etki bıraktı.
Kaymakam Feyza Nur Kılıç, bu buluşma hakkında yaptığı açıklamada, "Büyüklerimizin tecrübelerinden feyz almak, onların ihtiyaçlarına kulak vermek ve her daim yanlarında olmak en önemli görevlerimizden biridir. Bizleri güler yüzüyle ağırlayan Sebahat teyzemize gönülden teşekkür ediyor; kendisine sağlıklı, huzurlu ve bereketli ömürler diliyoruz" diyerek, büyüklerin toplumdaki yerinin önemine dikkat çekti.