Şırnak'ta Emniyet Müdürü Volkan Sazak, çocuklarla sek sek oynadı.
Şırnak'ta mahalle ziyaretinde bulunan Emniyet Müdürü Volkan Sazak, çocukların oyununa katılarak keyifli anlar yaşadı. Yeşilyurt Mahallesi'nde gerçekleşen bu etkinlik, mahallede renkli görüntülere sahne oldu.
İl Emniyet Müdürü Volkan Sazak, mahallede yaptığı incelemelerde sokakta oyun oynayan çocukların davetini geri çevirmedi. Çocuklarla samimi bir sohbet gerçekleştiren Sazak, ardından yere çizilen sek sek oyununa katılarak onlarla birlikte oynamaya başladı. Bu anlar, hem çocukların hem de mahalle sakinlerinin yüzlerinde gülümseme oluşturdu.
Mahalle sakinleri, Emniyet Müdürü Sazak’ın çocuklarla olan sıcak ilişkisini takdirle karşıladı. Çocuklar ise "Volkan amca" ile oyun oynamanın heyecanını yaşarken, Sazak’ın neşesi ve samimiyeti de dikkat çekti.
Oyun sırasında Sazak’ın çocuklarla kahkahalarla sohbet etmesi çevredeki vatandaşların da ilgisini çekti. Şırnak’ta toplum destekli çalışmalar çerçevesinde gerçekleştirilen bu buluşma, güvenlik güçleri ile çocuklar arasında kurulan dostane bağın güzel bir örneği olarak öne çıktı.