Diyarbakır Bismil'de Kontrolden Çıkan Araç Tarlaya Yuvarlandı, 4 Yaralı
Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Bir otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucunda tarlaya yuvarlandı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Diyarbakır'ın Bismil ilçesine bağlı Tepe Mahallesi'nde, dün İ.K. yönetimindeki bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak taklalar atarak tarla içerisine yuvarlandı. Kazada, sürücü İ.K. ile birlikte eşi ve iki çocuğu yaralandı. Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ve jandarma ekipleri hızlıca olay yerine sevk edildi.
Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Bismil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazanın anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, otomobilin takla atarak tarla içerisine yuvarlandığı ve çevredeki vatandaşların hemen yardıma koştuğu anlar yer aldı.
Kazayla ilgili olarak jandarma tarafından inceleme başlatıldı. Olayın detayları ve yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi edinilmesi bekleniyor.