Asayiş »

Çorum Alaca'da Trafik Denetimlerinde 150 Bin TL Ceza Kesildi

Çorum'un Alaca ilçesinde gerçekleştirilen trafik denetimlerinde kurallara uymayan sürücülere toplamda 150 bin TL ceza kesildi.

Çorum'da Kurban Bayramı'nın başlamasıyla birlikte trafik güvenliğini artırmak amacıyla denetimlerin sıklığı artırıldı. Bu doğrultuda, Alaca İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Amirliği ekipleri, Cumhuriyet Meydanı ve Yozgat Caddesi'nde belirlenen noktalarda kapsamlı bir trafik ve asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Uygulama sırasında, ekipler durdurdukları araçlar üzerinde detaylı incelemelerde bulundu. Toplamda 200 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapılırken, 100 araç da trafik ekipleri tarafından denetlendi. Yapılan kontroller neticesinde, çeşitli trafik kurallarını ihlal eden sürücüler hakkında toplam 150 bin TL idari para cezası uygulandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.