Güncel »

Hacılar'da Kurban Bayramı İçin Tüm Ekipler Hazırlık Yapıyor

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde, ilçede tüm ekiplerin hazır olduğunu belirtti. Başkan Özdoğan, bayram boyunca halkın güvenliği için zabıta ve temizlik çalışmalarının intensif sürdürüleceğini açıkladı.

Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, bayram süresince herhangi bir aksaklık yaşanmaması amacıyla gerekli tüm hazırlıkları tamamladıklarını ifade etti. Özellikle mezarlıklar başta olmak üzere ilçe genelinde temizlik çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Özdoğan, "Vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi için tüm birimlerimizle sahadayız. Mezarlıklarımızda kapsamlı temizlik ve bakım çalışmalarımız sürüyor. İlçemizin genelinde de bayrama uygun bir ortam oluşturmak için ekiplerimiz yoğun bir mesai harcıyor" dedi. Özdoğan, bayram süresince belediye birimlerinin koordineli bir şekilde görev yapacağını belirterek, "Zabıta, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler ile Fen İşleri ekiplerimiz bayram boyunca uyum içerisinde çalışacak. Vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamaları için gerekli tüm tedbirleri aldık" şeklinde konuştu.

Başkan Özdoğan, Hacılar halkının Kurban Bayramı’nı şimdiden kutlayarak, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını güçlendirmesini diledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.