Asayiş »

Kayseri Kocasinan'da Hakkında 77 Yıl Kesinleşmiş Cezası Olan Firari Gözaltına Alındı

Kayseri Kocasinan'da, 21 yaşındaki firari hırsız, tehdit ve mala zarar verme suçlarından 77 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik bir operasyon gerçekleştirdi. Bu operasyon kapsamında, hakkında ‘hırsızlık’, ‘tehdit’ ve ‘mala zarar verme’ suçlarından toplamda 77 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 21 yaşındaki Ş.Y., saklandığı adreste tespit edilerek gözaltına alındı. Olayın ardından, Ş.Y.'nin işlemleri tamamlandı ve cezaevine teslim edilmek üzere ilgili birimlere sevk edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.