Siyaset »

Tokyo'da Alışveriş Merkezine Yapılan Yabancı Madde Püskürtmesi Sonucu 19 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Japonya'nın başkenti Tokyo'da bir alışveriş merkezine yabancı bir madde püskürtülmesi sonucu 19 kişi hastaneye kaldırıldı.

Tokyo'da bir şüphelinin alışveriş merkezinin içine sprey ile yabancı madde püskürtmesi, büyük bir paniğe yol açtı. Olayda toplamda 25 kişi kokudan etkilenirken, 19 kişi hastaneye sevk edildi. Olay yerine gelen polis, şüphelinin kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı. Alışveriş merkezinin ATM'lerinin bulunduğu bölgede sıkılan maddenin acı biberde bulunan tahriş edici bir sprey olabileceği belirtildi. Bazı mağaza ziyaretçilerinin boğazlarında ağrı ve kaşınma hissettiği bildirildi.

Olayın ardından alışveriş merkezinin çevresindeki yollar güvenlik nedeniyle trafiğe kapatıldı. Yetkililer, yaşanan olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve daha fazla ayrıntı edinmeye çalıştıklarını ifade etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.