Asayiş »

Siirt Merkez’de Kontrolden Çıkan Araç Şarampole Uçarak Hurdaya Döndü

Siirt Merkez'de meydana gelen kazada, sürücünün kontrolünü kaybettiği otomobil şarampole uçtu. Yaralı olarak kurtulan sürücü, çevredeki vatandaşlara "Arabam gitti" dedi.

Olay, Siirt İl Özel İdaresi mesire alanı yakınlarında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda otomobil yol kenarındaki şarampole düştü. Taklalar atan araç, büyük hasar gördü ve hurda haline geldi. Kazayı gören çevredeki kişiler, durumu hemen sağlık ve güvenlik ekiplerine bildirdi. Şarampole yuvarlanan otomobilde yalnızca sürücü bulunuyordu ve kaza sonrası kendi imkanlarıyla araçtan çıkmayı başardı.

Kazanın ardından çevrede bulunan vatandaşlar, sürücünün durumunu sormak için yanına koştu. "İyi misin" diye soranlara sürücü, kazayı burnu bile kanamadan atlattığını belirterek, üzgün bir şekilde "Arabam gitti" yanıtını verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, sürücüyü tedbir amaçlı olarak ambulansla hastaneye götürdü. Sürücünün sağlık durumunun stabil olduğu ve kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı öğrenildi.

Yaşanan kaza ile ilgili olarak inceleme başlatıldığı bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.