Yerel »

Tekirdağ Süleymanpaşa'da Alkaya Sahili'nde Yunuslar Görüntülendi

Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesindeki Alkaya Sahili'nde deniz yüzeyinde yunuslar görüntülendi. Vatandaşlar, bu anları cep telefonlarıyla kaydetti.

Süleymanpaşa ilçesine bağlı Alkaya Sahili'nde bulunan vatandaşlar, deniz yüzeyinde meydana gelen hareketliliği fark ettikten kısa bir süre sonra birkaç yunusun kıyıya yakın bir bölgede yüzdüğünü gördü. Yunusların su yüzeyine çıkarak birlikte hareket ettiği anlar, çevredeki insanlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Bu görüntüler, özellikle çocuklar ve aileler için keyifli anlar sundu.

Marmara Denizi'nde belirli dönemlerde karşılaşılan yunuslar, Alkaya Sahili'nde bulunan vatandaşların ilgisini çekti. Bazı vatandaşlar, o anları sosyal medya hesaplarında paylaşmak üzere fotoğraf ve video çekimlerinde bulundu. Yunuslar, kıyıya yakın bölgede bir süre yüzerek ilerledikten sonra gözden kayboldu.

Bu tür doğal yaşam olayları, sahildeki vatandaşlara hoş anlar yaşatırken, aynı zamanda deniz hayatının zenginliğini de gözler önüne serdi. Görüntüler, doğal yaşamın güzelliklerini bir kez daha hatırlattı ve sahil boyunca yürüyüş yapanları mutlu etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.