Asayiş »

Bursa İnegöl'de Eski Eşinin Evine Molotofkokteyli Atan Şahıs Yakalandı

Bursa İnegöl ilçesinde, eski eşinin evini molotofkokteyliyle kundaklamaya çalıştığı iddia edilen bir şahıs yakalandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde gece saat 00.30 sıralarında meydana gelen olayda, Ferhat G. (45), eski eşi Mukaddes U.'nun (43) yaşadığı evin mutfak camından içeriye benzin dolu şişe atarak ateşe verdi. Olayın ardından hızla kaçan şahıs, polis ekipleri tarafından Ahmet Türkel Çevre Yolu üzerinde yürürken yakalandı.

Ev içerisine düşen yanıcı madde, kısa sürede yangına neden oldu. Yangın esnasında evde bulunan kombinin patladığı ve yükselen alevleri gören mahalle sakinlerinin durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdiği öğrenildi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaptığı müdahale sonucu yangın, çevredeki dairelere sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.

Olayda herhangi bir yaralanma meydana gelmezken, evde maddi hasar oluştu. Emniyetteki ifadesinde, "Barışma aşamasındaydık. İhanet ettiğini düşünerek bir anlık sinirle evini yakmak istedim." diyen Ferhat G., sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelinin üzerinde ayrıca ruhsatsız bir tüfek bulunduğu belirtildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.