Spor »

İstanbul'da Bahçeşehir Koleji, Trabzonspor'u 91-65 Yenerek Seride 1-0 Öne Geçti

Bahçeşehir Koleji, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final ilk maçında Trabzonspor'u 91-65 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Oyun, Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Maçın hakemliğini Özlem Yalman, Fatih Arslanoğlu ve Can Mavisu üstlendi. Bahçeşehir Koleji'nde Cavanaugh 7, Flynn 9, İsmet Akpınar 11, Williams 12, Homesley 8, Matt Mitchell 8, Hunter Hale 22, Mateusz Ponitka 5, Furkan Haltalı 7, Göktuğ Baş 2, Ahmet Arda Aydın görev aldı. Takımın başantrenörü Marco Barac olarak belirlendi.

Trabzonspor ise Royce Hamm Jr. 16, Tony Taylor 7, Marcquise Reed 15, Berk Demir 3, Yeboah 5, Tres Tinkle 8, Joseph Girard III 7, Ege Arar 2, Dorukhan Engindeniz ve Alican Güney 2 ile sahada yer aldı. Trabzonspor'un başantrenörü Burak Selçuk Ernak'tı.

Maçın ilk periyodu 26-19 Bahçeşehir Koleji'nin lehine sonuçlandı. Devre arası skoru ise 47-34 olarak kaydedildi. Üçüncü periyotta Bahçeşehir Koleji, rakibine karşı 67-43'lük bir üstünlük sağladı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.