Düzce'de Kurban Kesimi Sırasında Yaralanan 57 Kişi Hastaneye Başvurdu
Düzce'de kurban kesimi esnasında dikkatsizlik ve hayvan darbeleri sonucu 57 kişi hastanelere başvurdu. Yaralılardan bazıları gülümseyerek acil servislere geldi.
Düzce'de bayram namazının ardından kurban kesimi gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, bu süreçte talihsiz kazalarla karşılaştı. Kent genelinde kurbanlık hayvanların bıçakla kesimi sırasında, bazı kişiler el ve bacaklarından yaralanırken, diğerleri de hayvanların darbelerine maruz kaldı. Toplamda 57 kişi, Düzce'deki hastanelerin acil servislerine başvurdu. Yaralıların çoğu, bıçak kesiği nedeniyle yapılan ayakta müdahalelerin ardından taburcu olurken, bazıları ise kırık ve derin yaraları nedeniyle hastanede tedavi edilmeye devam edildi.
Hastaneye gelen acemi kasapların yaşadığı bu talihsiz kazalara rağmen gülümsemeleri dikkat çekti. Bir vatandaş, "Hayvanı çıkartmaya çalışırken tekmeledi. Kolu kırıldı. Hayvanı çıkarttık, keserken bıçak kaydı. Hastaneye geldim ve tedavi oldum" şeklinde konuştu. Bu olaylar sonucu acil servislerde yoğunluk yaşanırken, sağlık ekipleri yaralılara hızlı bir şekilde müdahalede bulundu.