Güncel »

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Şehitler İçin Kesilen Kurbanları Aşhaneye Ulaştırdı

Mersin'de, Kurban Bayramı arifesinde şehitler adına kesilen kurban etleri, şehit aileleri ve gazilere yönelik yemek organizasyonlarında kullanılmak üzere aşhaneye ulaştırıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi, her Kurban Bayramında olduğu gibi bu yıl da vatan uğruna can veren aziz şehitleri unutmadı. Şehitler adına dualarla kesilen kurbanlar, şehit aileleri ve gazilere yönelik düzenlenecek yemek organizasyonlarında kullanılmak üzere aşhaneye teslim edildi.

Geleneksel Kurban Kesimi

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nda görev yapan Halit Şahin, Mersin Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı olarak, "Her yıl geleneksel olarak şehitlerimiz adına kurban kesimi yapıyoruz. İnşallah bir daha şehit gelmez ve biz de bu yemekleri başka etkinliklerde kullanırız" şeklinde konuştu.

Şahin, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu belirtti. "Şehit yakınlarımızın ya da gazilerimizin vefatı durumunda onlara hem destek olmak hem de acılarını paylaşmak amacıyla yemek desteği sunuyoruz. Bugün kesilen kurbanlarımızı da şehit ve gazilerimiz adına düzenlenen yemeklerde ikram ediyoruz" dedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.