Asayiş »

Adıyaman Merkez'de Hastanede Gerçekleşen Bıçaklı Saldırıda 3 Kişi Yaralandı

Adıyaman Merkez'de bulunan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşanan bıçaklı saldırıda 2 güvenlik görevlisi ve 1 vatandaş yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelen 19 yaşındaki S.T. isimli genç, hastanedeki vatandaşları rahatsız etti. Güvenlik görevlileri, durumu fark edip S.T.'yi uyarmaya çalıştıklarında aralarında tartışma çıktı. Bu esnada S.T., yanında getirdiği bıçakla güvenlik görevlileri B.S. ve N.Ş.'ye saldırarak onları yaraladı. Yaralanan güvenlik görevlilerine hastanedeki sağlık personeli hemen müdahale etti. Saldırgan S.T., daha sonra hastanenin acil servis kapısının önüne çıkarak, elindeki bıçakla etrafa tehditler savurmaya başladı. O sırada gencin akrabası S.G., S.T.'yi durdurmak için müdahale etti ancak S.G. de bıçak darbesiyle kolundan yaralandı. Alkollü olduğu belirlenen saldırgan, polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle etkisiz hale getirildi. Biber gazı kullanılarak kontrol altına alınan S.T., gözaltına alındı ve hastanede sağlık kontrolünden geçirildi. Ayrıca, zanlının hastane içindeki bazı elektronik eşyaları da tahrip ettiği öğrenildi. Denetimli serbestlik kapsamında yakın zamanda cezaevinden çıkan S.T., işlemlerinin ardından polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.