Güncel »

Adana'da Kurban Bayramı'nın İkinci Günü Sokaklar Boş Kaldı

Adana'da Kurban Bayramı'nın ikinci gününde sokaklar ve caddeler boş kaldı. Bayram tatilini değerlendiren birçok vatandaş, deniz kenarlarına ve memleketlerine gitti. Normal günlerde yoğun olan trafik ve kalabalık, bu bayramda yerini sessizliğe bıraktı.

Adana'da Kurban Bayramı'nın uzamasıyla birlikte, birçok kişi şehir dışına gitmeyi tercih etti. Bazı vatandaşlar serinlemek için yaylaları seçerken, diğerleri tatil beldeleri ve köylerine yöneldi. Bu durum, bayramın ikinci gününde özellikle şehir merkezindeki cadde ve sokakların boş kalmasına yol açtı. Araç trafiğinin en yoğun olduğu bölgelerde bile araç sayısının belirgin şekilde azaldığı gözlemlendi.

Adana'nın normalde kalabalık olan parkları, meydanları ve ana yollarında da benzer bir sakinlik hâkim oldu. İnsanların bayram tatilini değerlendirmesi, şehrin alışık olduğu canlı atmosferin yerini sessizliğe bırakmasına neden oldu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.