Siyaset »

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir Cumhurbaşkanı Tebbun ile önemli bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun ile yaptığı telefon görüşmesinde, iki ülke arasındaki ilişkileri değerlendirdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cezayir Cumhurbaşkanı Tebbun arasında gerçekleşen telefon görüşmesinde, Türkiye-Cezayir ikili ilişkileri ve bölgesel, küresel gelişmeler ele alındı. Erdoğan, iki ülke arasındaki iş birliğinin ticaret, enerji ve savunma sanayii gibi alanlarda daha da ileriye taşınması için çalışmalara devam edeceklerini vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin bölgede ve dünya genelinde barış ile istikrarın sağlanması konusundaki gayretlerinin artırılarak sürdürüleceğini belirtti. Erdoğan, görüşme esnasında Tebbun’un ve kardeş Cezayir halkının Kurban Bayramı’nı kutladı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.