Asayiş »

Adana Ceyhan'da Şehit Polis Memuru Aydın Üyenarık'ın Cenazesi Yarın Defnedilecek

Adana'da, İstanbul Tuzla'daki trafik kazasında yaralanan polis memuru Aydın Üyenarık, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Şehidin cenazesinin, Ceyhan ilçesinde yarın öğle namazından sonra defnedileceği öğrenildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, 1 Kasım 2025 tarihinde İstanbul Tuzla'da geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan polis memuru Aydın Üyenarık'ın, bugün hayatını kaybettiğini açıkladı. Yaklaşık 7 ay boyunca tedavi gören Üyenarık'ın acı haberi, ailesine ulaştı.

Şehit polis memuru Aydın Üyenarık'ın cenazesinin, Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Gümürdülü Mahallesi Camii'nde, Cumartesi günü öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazı ile toprağa verileceği öğrenildi. Bu süreçte, ailesi ve yakınları büyük bir acı yaşarken, şehidin anısına saygı duruşunda bulunulması bekleniyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.