Asayiş »

Malkara'da Otoyol Gişelerinde Meydana Gelen Kazada 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde, 1915 Çanakkale Otoyolu gişelerinde meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralandı.

Kaza, sabah saat 08.00 sıralarında 1915 Çanakkale Otoyolu Malkara Gişeleri’nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, M.Ş. yönetimindeki 17 ADA 7** plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu gişelerde bulunan beton bariyere çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan sürücü M.Ş. ile eşi Sevim Ş. araç içerisinde sıkışarak yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle otomobilden çıkarılan yaralılar, ambulanslarla Malkara Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Sevim Ş., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Sürücü M.Ş.’nin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Ayrıca, otomobilin gişelere çarptığı anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde aracın hızla bariyere çarpması ve çevredeki insanların panik anları dikkat çekti.

Kazanın detaylarıyla ilgili jandarma ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. Olayın nedeninin belirlenmesi için çalışmalar devam etmektedir.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.