Asayiş »

Kastamonu Hanönü'nde Soba Patlaması Sonucu Ev Kullanılmaz Hale Geldi

Kastamonu Hanönü ilçesinde meydana gelen yangında, soba parlaması sonucu bir ev kullanılmaz hale geldi. Yangın sırasında evde bulunanlar pencereden dışarı çıkarak kurtulmayı başardı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kastamonu'nun Hanönü ilçesine bağlı Akşasu köyünde, Hasan Özmen'e ait evde sobanın parlaması sonucu yangın çıktı. Yangın anında evde bulunan vatandaşlar, panik içinde pencereleri kullanarak dışarıya çıkmayı başardı. Olayla ilgili 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine, olay yerine hızla intikal eden itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti.

Yangın, ekiplerin zamanında müdahalesiyle kontrol altına alındı. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, yangının etkisiyle ev tamamen kullanılmaz hale geldi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı ve yetkililer, soba kullanımı ile ilgili güvenlik önlemlerine dikkat edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.