Asayiş »

Uşak'ta Gerçekleşen Trafik Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 2 Kişi Yaralandı

Uşak'ta meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, iki kişi de yaralandı. Kontrolden çıkan cipin refüje çarpması sonucu yaşanan kaza, Uşak-İzmir Karayolu'nda gerçekleşti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Uşak-İzmir Karayolu Tekstil Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında gerçekleşen olayda, N.Ş. (34) yönetimindeki 61 K** 461 plakalı cip, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle cip, iki bariyer arasında bir süre sürüklendikten sonra durabildi. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan 112 Sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri, gerekli müdahaleleri gerçekleştirmek üzere harekete geçti.

Olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri, araçta yolcu olarak bulunan Avni Ş. (43)’nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Yaralanan sürücü N.Ş. ile yolcu konumundaki G.Ş. (30), sağlık ekipleri tarafından Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların durumlarıyla ilgili henüz net bir bilgi verilmedi.

Kaza sonrası yapılan incelemelerin ardından Avni Ş.’nin cenazesi, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Öte yandan, kazayla ilgili olarak yetkililerin inceleme başlattığı öğrenildi. Olayın kapsamı ve kazanın nedenleri üzerinde çalışmalar sürdürülmektedir.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.