Spor »

Kırklareli Babaeski'de Gerçekleşen Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı Güreşlerinde İsmail Koç Başpehlivan Oldu

Kırklareli’nin Babaeski ilçesine bağlı Büyükmandıra beldesinde bu yıl 101’incisi düzenlenen Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde başpehlivanlığı İsmail Koç elde etti.

Güreşler, 295 pehlivanın katılımıyla beldede bulunan stadyumda gerçekleştirildi. Yoğun ilgi gören organizasyonda, pehlivanlar er meydanında kıyasıya mücadele etti. Gün boyunca süren müsabakalar, izleyenlere büyük heyecan yaşattı. Finalde Feyzullah Aktürk ile karşılaşan İsmail Koç, rakibini yenerek 101. Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin başpehlivanı unvanını kazandı. Müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreninde İsmail Koç’a kupası ve ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Büyükmandıra’da geleneksel olarak düzenlenen bu organizasyon, bölge halkının yoğun ilgisiyle başarıyla tamamlandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.