Asayiş »

Nevşehir Avanos'ta Köpeğe Çarpmamak İçin Manevra Yapan Sürücü Kaza Yaptı

Nevşehir Avanos'ta meydana gelen trafik kazasında, köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücünün aracı şarampole uçtu. Kazada, anne ve 6 aylık bebeği yaralandı.

Kaza, 2000 Evler Mahallesi Sulusaray Kasabası yolunda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 38 FB 2** plakalı otomobilin sürücüsü A.A., seyrederken önüne çıkan köpeği görünce ani bir manevra yaptı. Bu manevra sonrasında otomobil kontrolünü kaybederek yoldan çıkarak şarampole uçtu.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek yardım çağrısında bulundu. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yaralıların durumunu kontrol ettikten sonra müdahaleye başladı. Yaralanan anne ve 6 aylık kızı, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazanın ardından yapılan kontrollerde, yaralanan kadının ve bebeğinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Ayrıca, polis ekipleri, kazanın nedenine dair detaylı bir inceleme başlattı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.