Asayiş »

Bilecik İnhisar'da Aşırı Yağış Sonrası Yola Kaya Düşmesi Meydana Geldi

Bilecik İnhisar'da etkili olan aşırı yağış sonrası yola kaya parçaları düştü.

Edinilen bilgilere göre, İnhisar-Mihalgazi kara yolunun Karadere mevkiinde etkili olan aşırı yağış, yamaçtan kopan taş ve kaya parçalarının yola düşmesine neden oldu. Olayın ardından bölgedeki güvenlik önlemleri artırıldı ve yol kullanıcılarının olumsuz etkilenmemesi için ilgili kurumlarla iş birliği sağlandı. Yenipazar Belediyesi ve İl Özel İdaresi ekipleri, yola düşen taş ve kaya parçalarını kısa sürede temizleyerek yolu yeniden ulaşıma açtı.

Bölgedeki çevre güvenliğinin sağlanmasının ardından, yetkililer muhtemel yeni kaya düşmeleri, sel taşkınları ve yol kapanmalarına karşı tedbirlerin artırıldığını duyurdu. Köy muhtarlarına gerekli bilgilendirmeler yapılırken, bölgedeki devriye ve kontrol faaliyetlerinin sürdürüleceği ifade edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.