Asayiş »

Sinop Merkez'de Suya Gömülen Milyarlık Lüks Yat Havadan Görüntülendi

Sinop Merkez'de meydana gelen olayda, su almaya başlayan 2 milyar liralık lüks yat yarıya kadar suya gömüldü. Dron ile çekilen görüntülerde yatın durumu net bir şekilde gözler önüne serildi.

Sinop Merkez'de bulunan liman mevkiinde, dün gece henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı su almaya başlayan yabancı bayraklı lüks yat, iskelenin arka kısmında yan yatarak yarıya kadar suya gömüldü. Gündüz saatlerinde dron ile havadan çekilen görüntülerde, devasa yatın gövdesinin büyük bir kısmının su altında kaldığı açıkça görüldü.

Yaklaşık 1 milyar 920 milyon lira değerindeki lüks yatın, daha fazla batmasını önlemek için bölgeye gelen dalgıçlar, tekneye halat bağlama çalışmaları gerçekleştirdi. Bu çalışmalar, yatın daha fazla zarar görmesini engellemeyi amaçladı. Olayın ardından, yetkililerin durumu kontrol altına almak için çalışmalara devam ettiği bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.