Spor »

İstanbul Beşiktaş, Oliver Glasner ile Anlaşma Sağlandığı İddialarını Yalanladı

Beşiktaş, Oliver Glasner ile prensip anlaşmasına varıldığına dair çıkan haberleri yalanladı. Kulüp, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, bu tür asılsız iddialara itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı.

Beşiktaş Kulübü, futbol A takımının teknik direktörlüğü için Oliver Glasner ile görüşüldüğü ve anlaşma sağlandığı yönündeki iddiaların gerçek dışı olduğunu belirtti. Kulüp, resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, "Bu tür maksatlı haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz" ifadelerine yer verdi. Ayrıca, yeni teknik direktörün belirlenmesi sürecinin, Başkan Serdal Adalı ve Yönetim Kurulu'nun bilgisi dahilinde Futbol Direktörü Önder Özen tarafından titizlikle yürütüldüğünü bildirdi. Beşiktaş, yeni teknik direktör belirlendiğinde, detayların resmi iletişim kanalları aracılığıyla kamuoyuyla paylaşılacağını da duyurdu. Bu açıklama, futbol camiasında merak uyandıran gelişmeler arasında yer aldı. Kulüp, taraftarlarını doğru bilgilendirme konusunda kararlılığını sürdürdüğünü gösterdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.