Yaşam »

Ordu'da Başkan Güler Kurban Bayramı Süresince Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Kurban Bayramı boyunca gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaşlarla bir araya gelerek bayram coşkusunu paylaştı.

Bayram süresince ilçe ziyaretlerini aksatmadan sürdüren Başkan Güler, Gürgentepe, Ulubey, Çatalpınar ve Korgan gibi birçok ilçeyi ziyaret etti. Bu ziyaretlerde, mahallelerde, meydanlarda ve esnaf ziyaretlerinde vatandaşlarla buluşarak bayramlarını kutladı ve onlarla sohbet etti. Bayramın ilk gününden son gününe kadar aktif olarak sahada olduklarını belirten Güler, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği anlamlı günler olduğunu vurguladı.

Ziyaretler sırasında çocuklardan yaşlılara, gençlerden esnafa kadar toplumun çeşitli kesimleriyle bir araya gelen Güler, vatandaşların talep ve önerilerini dinleme fırsatı buldu. İlçe ziyaretlerinde sıcak ve samimi anlar yaşanırken, vatandaşlar Başkan Güler’e yoğun ilgi gösterdi. Bayramlaşmaların yanı sıra çok sayıda vatandaş, hatıra fotoğrafı çektirmek için Başkan Güler ile bir araya geldi.

Kurban Bayramı boyunca programını sürdürmeye devam eden Başkan Güler, Ordu’nun farklı noktalarında vatandaşlarla kucaklaşarak bayram coşkusunu birlikte yaşadı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.