Asayiş »

Malatya Akçadağ'da Eşi Tarafından Öldürülen Kadın Son Yolculuğuna Uğurlandı

Elazığ’da eşi tarafından tabancayla vurularak hayatını kaybeden Derya Ç., memleketi Malatya'nın Akçadağ ilçesinde toprağa verildi.

Olay, Elazığ’ın Doğukent Mahallesi'nde bir sitenin 5. katında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, askeri personel olan Murat Ç., yurt dışındaki görevinden izne döndüğünde eşi Derya Ç. ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma yaşadı. Tartışmanın büyümesi üzerine Murat Ç., tabancayla eşine ateş etti. Olayın ardından sağlık ve polis ekipleri hemen bölgeye sevk edildi. Yapılan incelemede Derya Ç.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Murat Ç. ise polis tarafından gözaltına alındı.

Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemeleri sonrası Derya Ç.’nin cenazesi, otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna götürüldü. Otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra cenaze ailesine teslim edildi ve memleketi Malatya'nın Akçadağ ilçesine getirildi.

Bir çocuk annesi olan Derya Ç., ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazında gözyaşları içinde toprağa verildi. Ailesi ve yakınları cenaze töreninde duygusal anlar yaşadı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.