Asayiş »

Gümüşhane Merkez'de Alkollü Sürücü Jandarma Araçla Kaza Yaptı

Gümüşhane'de alkollü bir sürücünün kullandığı otomobil, jandarma aracına çarptı. Kazada yaralanan olmadı ancak sürücünün ehliyetine el konuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza, gece saatlerinde Gümüşhane Merkez Yenimahalle Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Gümüşhane'den Bayburt istikametine doğru seyir halinde olan O.K. yönetimindeki 29 AAU 3** plakalı otomobil, karşı yönden gelerek Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı'na giriş yapmaya çalışan 29 JAA 0** plakalı jandarma aracına yandan çarptı.

Kazada, jandarma aracı içerisindeki iki personel ile otomobilde bulunan sürücü O.K. ve bir yolcu kazayı yara almadan atlattı. Olay yerine sevk edilen ekiplerin yaptığı kontrollerde, otomobil sürücüsü O.K.'nin 0,79 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Yasal sınırın üzerinde alkollü olduğu belirlenen sürücünün ehliyetine el konulmasının ardından O.K., ifadesinin alınması için emniyete götürüldü. Kazanın ardından olayla ilgili olarak geniş kapsamlı bir soruşturma başlatıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.