İstanbul Bağcılar'da 2 Katlı İş Yerinin Çatısında Yangın Çıktı
İstanbul Bağcılar'da bir iş yerinin çatısında çıkan yangın paniğe neden oldu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürme çalışması yaptı.
Yangın, saat 00.30 sularında Bağcılar Merkez Mahallesi Bağcılar Caddesi üzerindeki 2 katlı iş yerinin çatısında patlak verdi. Çatıda beliren duman ve alevleri gören çevredekiler, durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi yönlendirildi. Yangının kısa sürede tüm binaya yayılması, ekiplerin söndürme çalışmalarını zorlaştırdı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, yaşanan olay çevredeki vatandaşlarda büyük bir korku ve panik yarattı. İtfaiye ekipleri, yangının kontrol altına alınmasının ardından soğutma çalışmalarına devam ediyor.
Olayla ilgili bilgi veren bir vatandaş, Salih Ulaş, "Bağcılar Meydanı'nda dumanların yükseldiğini fark ettim. Yaklaşık saat 00.30 civarındaydı. İtfaiye ekiplerini gördükten sonra buraya geldim. O iş yerinin müşterisiydim." şeklinde konuştu.