Asayiş »

Bursa Osmangazi ilçesinde meydana gelen fabrika yangınında can kaybı yoktu

Bursa Osmangazi'deki bir fabrikada çıkan yangın, çalışanlar arasında paniğe yol açtı. Yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Yangın, sabah saat 08.30 civarında Osmangazi ilçesi Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Ermetal fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, fabrikada gerçekleştirilen kaynak çalışması, yangının çıkmasına neden oldu. Alevlerin hızla büyüdüğünü fark eden çalışanlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi yönlendirildi. Ekiplerin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Alevlerin çevredeki bölümlere sıçramadan söndürülmesi, büyük bir faciayı önledi.

Yangında can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, fabrikanın bazı kısımlarında maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldığı bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.