Asayiş »

Mardin Kızıltepe'de Aileler Arasında Çıkan Kavga Sonucu 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Mardin Kızıltepe'de iki aile arasında yaşanan silahlı kavgada ölü sayısı 3'e yükseldi. Olayda yaralanan bir kişi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, 28 Mayıs tarihinde Atatürk Mahallesi'nde iki aile arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma, silahlı ve sopalı bir kavgaya dönüştü. İlk olarak Doğan Baday (35) ve Abdullah Kılınç hayatını kaybetti, toplamda 7 kişi yaralandı.

Olayda yaralananlardan Vejdi Kılınç, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Böylece, hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e yükselmiş oldu.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 29 şüpheliden 15’i savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Geri kalan 14 şüpheliden 5’i tutuklandı, 9’u hakkında ise adli kontrol kararı verildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.