Manisa Salihli'de Asma Tavanın Çökmesi Sonucu 3 Kişi Yaralandı
Manisa Salihli'de bir evde asma tavanın çökmesi sonucu 1 çocuk ve 2 yetişkin yaralandı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Olay, Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Barış Mahallesi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, bir ikametin asma tavanı henüz belirlenemeyen bir nedenle aniden çöktü. Çökme sırasında evde bulunan M.B. (44) ve eşi S.B. (38) ile 1 yaşındaki çocukları Y.C.B. yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri hızla sevk edildi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra, ambulanslarla Salihli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumu hakkında yapılan açıklamalara göre, aile bireylerinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve çökme nedeninin araştırılması için uzman ekipler görevlendirildi. Olay yerinde incelemeler devam ederken, bölgedeki diğer evlerin durumu da kontrol ediliyor.